Hodnocení firmy Quickpůjčky.cz

*
*
*
*
*
9 hodnocení
a.machal
6.12.2017
*
*
*
*
*

Vše v pohodě, rychlé peníze, komukace dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
blaha.456
5.12.2017
*
*
*
*
*

Mám dobré zkušenosti s touto firmou, rychle a vstřícné jednání od firmy. Na peníze se nemuselo čekat, vše platilo co bylo v podmínkach, nic se nepřeplácelo. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
monkey.87
31.1.2017
*
*
*
*
*

Když člověk nemá zbytí, Qickpůjčka se hodí!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Kateřina Prokopcová
16.12.2016
*
*
*
*
*

Rychlé a vstřícné jednání! Vytrhli jste mi trn z paty, moc děkuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Valerie Včeličková
31.8.2016
*
*
*
*
*

Já se tedy taky řadím mezi velmi spokojené zákazníky Qkonta. Zezačátku jsem to sice moc nechtěla, protože jsem si říkala, že takováá půjčka je naprosto zbytečná, navíc ještě i s tím smyslem, že to funguje jako kontokorent. Na druhou stranu měli fakt nejnižší úroky široko daleko, prakticky nic člověk nepřeplatí, tak jsem si řekla, že do toho taky půjdu a že si to sjednám. Teď jsem za to ráda, protože každý měsíc mám k dispozici fousek více penízků, než kdybych měla jen normoš výplatu. Jedinou nevýhodou a to hlavně pro nezaměstnané může být, že člověk musí mít příjem alespoň 12 000,-, což ne každý může splňovat. Jinak je to ale za mě naprosto bezchybné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Natálie Markovská
30.8.2016
*
*
*
*
*

Taky již mám zkušenost s Qkontem. Je to super věcička. Mě se to hodilo konkrétně na dovolenou, kdy jsem spoustu peněz dala za samotný zájezd a pak už mi moc nezbylo třeba na nějakou útratu na dovolenou. Takže jsem si právě sjednala to Qkonto, měla jsem otevřenou možnost, kolik budu moct utratit a byla jsem hodně spokojená. Úroky prakticky žádné, sjednání rychlé a jednoduché a penízky k dispozici jsem měla skoro hnedka. =)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Leoš Vyskočil
29.8.2016
*
*
*
*
*

Já už jsem taky Qkonto měl sjednané několikrát a vždy bez sebemenšího problému. Vždy to bylo sjednané rychle a pohodlně, nikdy nebyl problém s vyplacením penízků a navíc jsem vždy dostal ty penízky velmi rychle, takže ani v tom nebyl problém. =) Pokud potřebujete fakt hodně rychle nějakou půjčku a nechce se vám sjednávat půjčky za šílené podmínky v bance, kde byste přeplatili několikanásobek. Můžu Qkonto doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Sabina Školová
26.8.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, já už jsem u Quick půjček půjčila několikrát. Vždy naprosto bez problémů. Teď hlavně využívám tu jejich službu Qkonto. To je asi nejlepší, co by mi mohli nabídnout. =) Stačí si sjednat nějakou částku jako u kontokorentu a pak už jen splácíte to, co si reálně fakt půjčíte. Prostě pohodka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
natomas1
29.7.2016
*
*
*
*
*

Z počátku jsem měla strach, abychom se nezapletli do nějakých nekalostí, ale byla jsem mile překvapena.Využili jsme nabídky Quick půjčky a byli jsme spokojení. Férové jednání, vše dopodrobna vysvětleno, žádné poznámky pod čarou nebo tajnosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Hněvkovského 197/17
  • Brno - Komárov
  • 617 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce